Bestrijding van houtborende insecten

OBI Property Care is gespecialiseerd in het bestrijden van houtborende insecten,zwammen en schimmels.

In vrijwel ieder gebouw spelen kapconstructies, balklagen en vloeren een belangrijke rol.

Vaak wordt hier hout voor gebruikt. Hout is een natuur product en vormt vaak een onderkomen voor houtborende insecten zoals houtworm en boktor. Zij zorgen voor grote schade met alle gevolgen van dien. Het beschermen van het hout en daarmee ook uw kapitaal tegen deze insecten is specialistisch werk waarvoor vakkennis  en speciale apparatuur voor nodig zijn.

OBI Property Care is er in gespecialiseerd om uw eigendom te beschermen tegen deze houtvernielers.

Dankzij vele jaren ervaring op het gebied van inspecteren en bestrijden, zijn wij in staat uw hout weer voor een lange tijd te verduurzamen.

Wij geven op onze behandelingen een garantiecertificaat van 5 jaar.

Gratis inspectie.

Als u er zeker van wilt zijn dat houten constructies vrij zijn van insecten en schimmels of bij een(vermoedelijke)aantasting van het hout, vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende inspectie aan.

Ons veelomvattende dienstpakket levert onder meer:

  • Bestrijden van houtborende insecten; gebruik van toegelaten milieuvriendelijker water gedragen houtconserveringsmiddelen; vijf jaar garantie en een duurzame bescherming van uw houten constructies in uw kostbare pand.
  • Bestrijden van houtrot verwekkende zwammen en schimmels; opsporen van de vochtbron; adviseren op bouwkundig gebied; vijf jaar garantie en een duurzame bescherming van uw pand tegen deze schadelijke zwammen en schimmels.

Voor advies en een vrijblijvende inspectie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.